zaterdag 11 juli 2009

Morgen is het af, denk ik.....


Even een tussenstand....
Morgen komt het tweede blok wel af denk ik.
Het roze ruitje zit al aan het blok vast. De vierkantjes kunnen er aan en dan nog de rand met de bloemetjes.....
Morgen lekker een dagje voor mezelf:-)) en lekker wat om diedelen en knutselen!


En dit wou ik ook nog even zeggen: Het is soms wat verwarrend als ik het heb over klanten in de winkel maar ik heb het ook over mijn winkeltje.
Ik heb dus zelf op internet een winkeltje en verkoop vanuit huis. Maar ik werk ook nog 3 dagen bij een woninginrichter en zo ook daar een internetwinkel
Hopelijk zijn zo een aantal misverstanden uit de wereld:-)
Voor alle duidelijkheid heb ik dus rechts wat fotootjes geplaatst, als je op de foto klikt kom je dus of bij mijn winkeltje, dan wel bij mijn werk, dan wel bij de webwinkel van mijn werk terecht:-)

Fijn weekend allemaal!!

1 opmerking:

  1. Ik had al gelezen dat je naast je webwinkeltje een "gewone" baan hebt. Maar ik wist niet dat die winkel ook nog een webwinkel had. Je gaat wel lekker hard met die blokken, het wordt weer prachtig! Ik ga morgenochtend lekker aan mijn broek werken, want dat is hard nodig. Op 2 jeans na zijn al mijn zomerbroeken in de vuilniszak beland. Ik dacht, ach ik maak wel "effe" een paar nieuwe, maar dat gaat dus niet zo vlot. Die oude konden echt niet meer. Campingvlekken, te vaak gewassen en dus vaal, en eentje was zo dun geworden dat ik bang was er uit te scheuren. En mijn hubby is nogal resoluut en gooit ze dan direct weg, terwijl ik meestal wacht tot ik vervanging heb. Dus morgen aan de slag. Kirsten en Ramon zijn waterskieën, dus ik heb alleen Bridget en dan kan ik lekker opschieten.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen