maandag 27 juli 2009

Blond!


Gisteravond zijn Jacqueline en Hendrik eventjes bij mij geweest...
Om de sleutel weer op te halen want de afgelopen twee weken heb ik op de cavia's en poezen gepast.
Als dank je wel kreeg ik een envelopje met een kaartje en wat extra's erin!
En dat terwijl ik helemaal niet goed heb opgepast.... er is een cavia overleden:-(( Het drinkflesje bleek helaas toch niet goed te werken, en ik maar denken wat drinken die beestjes weinig....
De inhoud vond ik eerlijk gezegd wel een beetje teveel!
Maar het was toch wel verleidelijk om mijn blondservies uit te breiden. Het kaartje had een plaatje met blondservies erop, dus iets anders mocht er ook niet gekocht worden:-)
Ik heb er zelf nog beetje bijgedaan en tadaa.... ik heb een koektrommel en twee kommetjes!
Jacqueline en Hendrik, Dank jullie wel en het spijt me van de cavia!

2 opmerkingen:

  1. He, wat leuk dat je er al iets voor gekocht hebt. En om inderdaad maar in het thema van het kaartje te blijven heb je iets van Blond uitgezocht. Je hebt het dubbel en dwars verdiend hoor en zit nou maar niet over de cavia in. Daar kun je niets aan doen. Waarschijnlijk is het gewoon ouderdom geweest. Geniet maar lekker van je nieuwe serviesonderdelen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijke kommetjes en koektrommeltje heb je gekocht. Nu kan je heerlijk handwerken en ondertussen wat lekkers uit een gezellig kommetje en trommeltje!

    Wel sneu van de cavia, maar inderdaad een cavia kan het ene moment tierig rondhobbelen en een uur later op z'n zij dood liggen. Hebben wij gehad, de kinders vonden het vreselijk en ik vooral door die treurige snoetjes en om uit te leggen, waarom dat zomaar kan.

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen