maandag 22 juni 2009

Lui en stofjes!Ik heb een luie dag vandaag, eventjes bijkomen van alle drukte van de afgelopen dagen.
Vanochtend de bestellingen verwerkt van de afgelopen dagen en daarna naar het postkantoor. Waar ook twee pakjes voor mij lagen. Eéntje met stofjes:-) Een layercake van Moda.
Allemaal verschillende stofjes van 10x10inches in de kleurcombi roze/groen/bruin.
Vind ze allemaal mooi maar die met het kleine printje vind ik wel heel lief en leuk....
De stofjes die ik ook nog meer had besteld, 2x roze bloemetjes en een stitchery stofje heb ik nog niet ontvangen. Ben benieuwd wanneer die komen.
Nu ga ik lekker neuzen in de volgend boeken die ik een paar weken terug binnen heb gekregen, ik bestel ze dan gelijk ook maar voor mijzelf:-))
Dit zijn ze: Living the dream, Flowerbed, Cotton Country, Pyjama Party, Tea with freinds & tilda crafting christms gifts (deze speciaal voor de gingerbreadmen die ik zo leuk vind:-)) En de rest is met stitcheries, nou ja jullie weten het wel.... , ik hou daar absoluut NIET van....;-)
De patronen van Girls Day Out heb ik helaas nog steeds niet binnen:-(( Ben benieuwd wanneer die op de mat liggen... Er zijn ook speciale buttons te verkrijgen bij deze patronen (dit is een stille hint naar mijn familie toe voor een verjaardagscadeautje!!!, misschien kan zuslief dit online ergens bestellen en het samen met mijn ouders als cadeautje geven, hint hint hint:-))

2 opmerkingen:

  1. Nou, kan het nog wat duidelijker die hint!! Eerst maar eens op de knieën! En wat nu als ik al wat anders heb? Waar kun je die rottige (ik heb ze gezien en ze zijn echt niet leuk;-)dingen bestellen?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha, waar een blog wel niet handig voor is!!! Mooie lapjes heb je binnengekregen. Wat dat betreft ben ik dol op pakjes!!

    Hebben ze die lapjes ook groter dan 10 x 10 inches?

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen