zondag 22 februari 2009

Handwerkbeurs Zwolle
Moe en voldaan zit ik nu dan achter mijn pctje.
Vandaag samen met mijn moeder, zus en Trix naar de handwerkbeurs in Zwolle geweest.
Mijn hoofd zit vol met ideetjes en ik weet niet waar ik mee moet beginnen:-) Handen tekort!!
Ik zal in elk geval laten zien wat ik heb meegenomen.
* flanellen lapjes: de 4 links heb ik vorig jaar al eens gekocht, en vandaag heb ik er nog 4 bij gevonden.
*wolvilt en quiltgaren: wat leuke kleurtjes vilt en quiltgaren voor de stevigheid om dingen te maken met de hand ipv naaimachinegaren.
*knoopjes en lint: lieve kleine knoopjes om mee stofjes mee te versieren en het lint om straks de bowmakers van clover uit te proberen.
*breigaren: van Scheepjes leuk vrolijk en mooi garen gekocht. Er hing zo'n leuke trui bij de stand dat ik de wol dus nu in huis heb en de trui volgens patroon dus ook ga breien. Eenmaal gebreid lijkt het net of je verschillende garens hebt gebruikt maar dat is dus één! De kleurtjes komen alleen niet zo mooi uit als in werkelijkheid!
*Hoooked Zpagetti: dit vind ik echt geweldig, heb volgens mij tijden zitten smachten en kwijlen bij de stand. Geweldig!! Breien met tricot! Eerst een basispakketje gekocht maar later toch weer terug om nog meer te halen:-)) Ik heb even een stukje gebreid op pen 10, maar dat is toch wat stijfjes. Het kan op nog wel een dikkere pen. Er zat bij het pakket een haaknaald nr 12.
En wat het moet worden, een tas, een kussen, een theemuts...... of alledrie en misschien kom ik nog op meer ideetjes!

Tja en nu kruip ik maar op de bank voor de buis met alles om me heen:-))

5 opmerkingen:

 1. Hoi Marutska,
  Leuk dat je zo enthousiast over onze zpagetti. We zijn inmiddels druk bezig met verwerken van bestellingen en met nieuwe inkoop van onze katoentjes.. Laat nog eens zien wat je gemaakt hebt! groeten team Hoooked

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, jij bent mooi geslaagd op de handwerkbeurs. Bepakt en bezakt weer naar huis toe. De wol voor de trui is inderdaad prachtig en dat tricot om te haken/breien is ook heel apart. Jammer dat ik niet mee kon, volgend jaar dan maar..Maar om mezelf te troosten dat ik niet mee kon heb ik maar een partijtje wol gekocht, goed voor 6 truien. Heb ik toch wat om me mee te vermaken..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk al bij Hoooked Zpagetti wat lijkt hier een kwijl plek op de grond, maar die was dus van jou, ik vond die sloffen super en eigenlijk heb ik spijt dat ik geen bol heb meegenomen,maar ja wensen moeten er blijven toch?
  Groetjes Klaske

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spullen heb je in zwolle gekocht, ik heb haast spijt dat ik niet geweest ben, nou ja volgend jaar beter.
  Fijne avond Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Binnenkort vind je de "Zpagetti" op mijn site/webwinkel!
  16 april ontvangen ze een nieuwe container! Dan zal ik bellen/mailen voor een afspraak om leuke nieuwe Zpagetti in te kopen!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen