zondag 25 juli 2010

Mijn baasje.....


Mijn baasje zit met haar neus in de administratie... en ik.... ik lig wat te niksen en te koekeloeren in mijn mandje naast haar!
Komt ze weer aan met haar cameraatje, zucht ......
Nou vooruit een redelijk kiekje dan.....
Gelukkig had ze van de week de camera niet mee toen we zijn wezen zwemmen in de Groene Ster hier in de buurt!
Normaal vindt ze mij de allermooiste (uiteraard, hoe kan het ook anders!!!) maar toen ik eenmaal uit het water kwam, lag ze bijna dubbel van het lachen en vond ze mij (ik ben nog wel een beetje beledigd) het lelijkste hondje, tssss!
Nou de volgende keer zal ze hem vast en zeker meenemen om dat vast te leggen en aan jullie te laten zien! Hopelijk zijn jullie niet zo gemeen als mijn baasje.....en mij niet zullen gaan uitlachen!

6 opmerkingen:

 1. Leuk verhaaltje, ik zie het zo voor me.
  Geef Puk maar een dikke knuffel van mij ;-D
  Groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat is ze gemeen! Nou dan kom je maar bij ons hoor Puk, als ze zo blijft doen. We zien je dinsdag wel verschijnen en dan praten we wel even over wat te doen met dat baasje van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou inderdaad ook een goed gesprek aangaan. En volgens mij kun je heel goed bijten in zo'n camera.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Puk, ik als labrador weet wat zwemmen is, blij dat jij het ook leuk vindt. Die mensenbazen snappen er niets van! Zo probeer ik altijd onderweg een heerlijk parfum op te doen, het liefst van een visje dat al enig etmaal op de kant ligt, prima odeur! Snapt mijn mensenbaas ook helemaal niets van!! Geniet van het zwemmen, goed voor het lijf! Knuffel Yvette en o ja, bedankt je baas gelijk maar even voor de reacties die ze op het blog van mijn baas achterlaat, vindt ze heel erg leuk zegt ze hihi! XXXY + D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Puk, trek je het niet aan. Als je maar genoten hebt. Onze honden gaan vanaf vrijdag op hotel.
  Lucca (chocolate labrador krijgt er een eigen kooi, Nijntje(Lhaso apso) en Poppemieke (chihuahua) mogen in de privé-woning. Ze zullen veel rasgenootjes van u tegen komen wat het is naast een hotel ook een kennel van ruwharige teckels.

  Nijntje en Poppemieke zwemmen ook heel graag in ons rond zwembad.

  Groetjes,
  Knutselbeertje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Puk,

  Ruwharige teckels die zwemmen zijn geweldig! Alleen als ze uit het water komen zijn ze totaal anders en lijk je niet meer op dat harige boefje! Meer een verzopen rat, tenminste zo zien Saar & Lotje eruit! Benthe valt mee want die heeft een hele goede harde vacht en dan zie je niet veel verschil. De andere 2 hebben meer haar, geen krullen hoor maar iets meer en vooral Saar is dan zo vreemd als ze eruit komt! Maar ze vind het heerlijk net als jij en springt het liefst in iedere sloot zelfs in de winter, wat wij natuurlijk niet toelaten, veels te koud voor dat lijfje. Gek beest! Maar als jij en Saar weer opdrogen zijn jullie weer de oude en het allermooist!

  Lieve groet,
  Annemiek

  BeantwoordenVerwijderen