zondag 20 december 2009

Een beetje vakantie!


Geloof dat half Nederland op dit moment vakantie heeft...
Ik officieel niet, maar de feestdagen vallen zo gunstig dat ik de komende twee weken maar drie dagen in de winkel hoeft te werken.
Daarom heb ik een beetje vakantie en wil ik de komende dagen in ieder geval lekker gaan knutselen:-)
Voor vandaag heb ik de vrolijke lapjes weer te voorschijn getoverd...
Intussen heb ik al 32 blokjes gemaakt en als ik 40 klaar heb kan ik denk wel wat duidelijker laten zien wat ik er nu precies mee wil...
Volgens mij moet dat lukken vandaag!!
Er zijn hier vannacht ook nog weer wat centimetertjes sneeuw bijgevallen:-))
Op het moment sneeuwt het even niet!
Hier achter huis is alles nog even mooi wit en ligt er vast wel een centimeter of 30!
Maar ik blijf lekker binnen bij het kacheltje!!

2 opmerkingen:

  1. Blijf maar lekker binnen bij de kachel met je stofjes (en geniet van je vakantie..;))...), want ik ben erg benieuwd wat je gaat maken van die lieve kleurtjes!!
    Wel mooi die sneeuw. Bij ons ligt er ook al een nieuw pakje, bovenop dat wat er al lag. Zo'n mooi gezicht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier sneeuwstormt het zo ongeveer. De kinders zijn naar binnen gekomen omdat ze geen hand voor ogen zagen!! Ik ben nu juist niet vrij, want ik ben bezig voor Farbenmix een foto-werkbeschrijving te maken. Dat lukte steeds niet, omdat ik daarvoor echt achter elkaar achter de machine en fototoestel moet zitten, anders raak ik de draad kwijt zeg maar. Dit patroon moet in februari uitkomen en had eigenlijk al eerder klaar moeten zijn. Maar ja, omstandigheden met oudste zoon, die nu in de brugklas zit, maar héél véél ondersteuning nodig heeft de laatste 2 maanden, zorgt voor vertraging voor alles wat ik in de planning had. Maar goed. De laatste 2 weken begin ik eindelijk schot in alles te zien. En als het goed is heb ik vanaf donderdagmiddag ook vrij. Dan ga ik naar Coevorden naar mijn schoonzusje en zwager. Naar de kerstdierentuin-avond in Emmen en dan lekker logeren en nog een dagje kerst. De oudste kids gaan met de trein samen met oma er naar toe. Dat is al een uitje op zich, mits de rails niet ondersneeuwen, want anders stapelen we iedereen, inclusief oma, wel in de auto, hahaha. Knutselse met de laatste blokjes, ben benieuwd wat het allemaal gaat worden!!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen