woensdag 10 juni 2009

Halverwege....


Het huisje staat, het hekje is gemonteerd, het paadje bestraat.... nu de bloemetjes nog in bloei en het verhaaltje schrijven...
Maar het zal nu wel niet zo snel meer gaan allemaal..
Vanmiddag heb ik een uitje met het groepje van naailes. Ook al zit ik er al een tijdje niet meer bij. Ik mag toch nog mee:-)
Samen met Juf Jellie, mijn moeder, Jacqueline en buurvrouw Truus (al heel lang mijn buurvrouw niet meer, volgens mij al 23 jaar niet meer) gaan we naar Ikea in Groningen en gaan daarna een hapje eten in de stad!
Na de zomer ga ik bij Juf Jellie samen met Jacqueline op quiltles!
Ik zal proberen mijn fototoestel mee te nemen (de batterij ligt nu op te laden) en wie weet kan ik in een volgend berichtje wat foto's plaatsen, als ik hem niet vergeet:-))

Ojaa, ik heb mijzelf ook getrakteerd op iets:-))Bij haar kun je ook een kijkje nemen voor meer details van de patronen.
Ze maakt er ontzettend leuke foto's bij, met spekjes en schuimblokken, tompoezen en kopjes thee!

7 opmerkingen:

 1. De foto's moet je dus niet bekijken als je op dieet bent of met een lege maag! Hahaha!

  Wat je aan het maken bent, ziet er prachtig uit en de quilt hierboven is ook een plaatje. Ik ga straks even kijken bij haar, maar ik ga nu eerst even lunchen (kan ik ook beter tegen al dat lekkers op haar foto's hahaha).

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat je niet zo'n quilter was ,maar ik weet nu ondertussen beter.Haha. Hij is mooi Marietje, ik kijk ook altijd graag even bij Joyce want die maakt zulke mooie dingen.Hebben jullie het leuk gehad vanmiddag?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zit er wel lekker uit hè! Vooral die met de spekjes en schuimblokken:-) mmmm
  Ik ben ook niet een quiltster, maar ik vind de stitcheries zo leuk. Ik kan wel 100 kussentjes maken, maar ja.... waar moeten ze heen?
  Het leek mij dan toch wel handig om iets van het quilten te leren om de stitcheries op een andere manier te kunnen verwerken.

  Het was gezellig gistermiddag/avond!
  We hebben bij een Javaans restaurant gegeten en dat was heerlijk!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt gelijk en wat is er nou leuker dan quiltles van Juf Jellie................En je hebt Jacqueline ook gestrikt lees ik, Gezellig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ik ga ook mee doen en ben benieuwd of ik ook door het quiltvirus besmet ga worden. Het lijkt me wel heel leuk om het te leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nou dames, jammer dat jullie nog moeten wachten tot september. Het was gisteravond erg gezellig en lekker gegeten! Groetjes van `juf`Jellie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Maria ik ben stikbenieuwd naar jou Girls Day Out!! Als ik hier op jou gezellige weblog rondkijk en zie wat je maakt dan kan het niet anders dan dattie prachtig gaat worden!!! Alvast heel veel plezier met de voorpret en natuurlijk straks met het maken van deze geweldige quilt!!!
  :O))

  BeantwoordenVerwijderen